• Cornhole bedrijfsuitje katwijk
  • cornhole bedrijfsuitjes katwijk
  • cornhole katwijk uitje

Cornhole workshop

Ontspannen bedrijfsuitje strand

Geen saai bedrijfsuitje? Speel Cornhole! Dit is 1 van de leukste bedrijfsuitjes van dit moment! Om tijdens een middag met collega's dit laagdrempelige spel te spelen, verbroedert en verbindt enorm. Met Katwijk aan Zee als ultiem decor, is Cornhole genieten geblazen. Een spel met vele uitdagingen, maar ook ontspanning. Een origineel bedrijfsuitje dus, boordevol strijd. Boek het populaire bean-bag-spel vandaag als bedrijfsuitje bij Beleving Katwijk. Vergelijkbare bedrijfsuitjes zijn Archery Tag en Disc Golf Katwijk.

Top 5 - bedrijfsuitjes: cornhole

In onze top 5 van ideeën voor bedrijfsuitjes staat; Cornhole. Deze sensatie uit Amerika is lachen, gieren, brullen. Jullie spelen het cornhole spel met gevulde pittenzakken, en werpen om de beurt een 'bean-bag' door het gat in het felgekleurde platform. Een soort jeu-de-boules 2.0. Het gaat niet altijd goed, en de spanning neemt alleen maar toe om uiteindelijk jouw beurt succesvol te volbrengen. Cornhole bedrijfsuitjes zijn uitdagend en leuk. Met een beetje strijdersmentaliteit, een drankje en een verbluffend uitzicht op zee!

Bedrijfsuitje strand Katwijk

De Beleving Katwijk instructeurs geven uitleg over de juiste spelwijze, over de spelattributen, het speeloppervlak en het Cornhole-bord. In 1,5 uur leren we jullie alle regels, en daarna speel je in teams tegen elkaar in toernooivorm. Deze Cornhole workshop is ideaal wanneer jullie met de groep iets semi-actiefs en origineels willen doen. De Cornhole Workshop, inclusief toernooi, kan desgewenst op locatie door heel Nederland worden aangeboden. 

Vrijblijvende offerte

Uw keuze: Cornhole workshopOnze bedrijfsuitjes