• Originele vrijgezellenuitjes katwijk
  • expeditie robinson vrijgezellenuitje katwijk aan zee
  • beleving katwijk vrijgezellenuitje

Vrijgezellenuitje Katwijk

Katwijk Vrijgezellenuitjes op het strand

Voor het professioneel organiseren van een origineel vrijgezellenuitje of een avontuurlijk geteint vrijgezellenuitje voor vrouwen als mannen. Dan neem je contact met Beleving Katwijk. Ook voor stoere stag parties en unieke bachelor parties op het strand Katwijk aan Zee. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jullie vrijgezellenuitje in Katwijk. 

Vrijgezellendag Katwijk met vriendinnen?

Een vrijgezellenuitje in Katwijk? Dat laat je door Beleving Katwijk organiseren. Beleef bij ons de ultieme vrijgezellendag met vrienden. Enkele populaire activiteiten zijn Expeditie Katwijk (soort robinsonuitje), Sherlock (los een moord op), Road to El Dorado Katwijk, Katwijk Disc Golf, Archery Tag spelen Katwijk, zandsculturen Katwijk maken en Beach Games Katwijk. Een vrijgezellenuitje is al beschikbaar voor vriendengroepen vanaf 5 personen.

Originele uitjes op het Katwijkse strand!

Eindelijk is het zover! Er is een dag uitgekozen voor het vrijgezellenuitje! Jullie willen een originele locatie op het strand? Bij Beleving Katwijk helpen we jou met het organiseren van je bachelorette party op het strand van Katwijk. 

Bachelor party Katwijk

Beleving Katwijk voor het professioneel organiseren van een exclusief of voordelig vrijgezellenfeest voor mannen. Beleving Katwijk biedt complete vrijgezellenarrangementen op het strand van Katwijk

Vrijgezellenuitje met vriendinnen?

Een vrijgezellenuitje voor vrouwen kan op het strand van Katwijk!  Ervaar een onvergetelijke vrijgezellendag met vriendinnen, onder andere in Scheveningen, Wassenaar, Kijkduin en Hoek van Holland. Een vrijgezellenarrangement in Katwijk is al beschikbaar voor kleine groepen vanaf 5 personen, maar ook voor grote groepen is Beleving Katwijk de geschikte partner voor een vrijgezellenuitje op het strand van Katwijk.

Desgewenst kan een vrijgezellenuitje op het strand van Katwijk worden uitgebreid met een lunch- of dinerarrangement. Vraag Beleving Katwijk naar de mogelijkheden.