• Cornhole vrijgezellenuitje katwijk
  • cornhole vrijgezellenuitjes katwijk
  • cornhole katwijk uitje

Cornhole workshop

Cornhole vrijgezellenuitje | Katwijk aan Zee

Beleving Katwijk biedt Cornhole aan als vrijgezellenuitje. Beleef dit populaire spel met vrienden op het strand van Katwijk. Een eenvoudig spel, dat in een mum van tijd is uitgegroeid tot een sport in de Verenigde Staten, welke zelfs op de nationale televisie wordt uitgezonden! Boek het populaire bean-bag-spel als cool vrijgezellenuitje. Het is semi-actief en origineel.

Vrijgezellenuitje cornhole

Weer een spannend vrijgezellenuitje aan ons uitgebreide aanbod uitjes toegevoegd! Cornhole spelen met je vrienden is ideaal om op ludieke en op originele wijze een vrijgezellenuitje te organiseren. Tijdens de Cornhole Workshop met de groep, krijgen jullie eerst kort de uitleg van het spel. Daarna gaan jullie werpen met de pitzakken! Jullie zullen het willen blijven spelen.
Eigenlijk is Cornhole ideaal als vrijgezellenuitje. Met een drankje in de hand en het strand als de fantastische setting. En bovendien geeft het spelen van dit spel in het zand een extra ontspannende dimensie. Kom relaxed cornhole spelen dus!

Cornhole groepsuitje Katwijk

Instructeurs van Beleving Katwijk begeleiden dit spel, en geven eerst uitleg. Daarna kan het toernooi beginnen. Cornhole is ideaal als actief en origineel groepsuitje aan het strand van Den Haag, Katwijk, Noordwijk of Scheveningen. Desgewenst kan dit teamuitje ook op locatie, door heel Nederland, worden aangeboden.

Vrijblijvende offerte

Uw keuze: Cornhole workshopOnze vrijgezellenuitjes