• beachgames noordwijk vrijgezellenuitje
  • noordwijk vrijgezellenuitje beachgames

Beach Games Katwijk

Vrijgezellenuitjes al vanaf €15,- p. p.

Strand uitje Katwijk

Actief vrijgezellenuitje? Kies Beach Games door Beleving Katwijk georganiseerd! Ons levendig organisatiebureau is gericht op het organiseren van verschillende activiteiten in Katwijk aan Zee. Bijvoorbeeld een familiedag strand. Of met collega's genieten op Katwijkse strand.

Met name de Beach Games zijn populair als origineel vrijgezellenuitje of sportief uitje met vrienden. De spelonderdelen zijn eenvoudig aan te passen naar de wensen van de vrijgezellen, en de groepsgrootte. Leuk als origineel teamuitje en idee als vrijgezellenuitje op het strand.

Strandspelen Katwijk

Beleving Katwijk adviseert bij het kiezen van de juiste spelen. Heeft u vragen heeft over de inhoud van de onderdelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. De spelkeuze kan op de dag zelf in overleg met u worden aangepast als de weersomstandigheden hierom vragen. Wij zorgen voor de nodige uitleg, begeleiding en wedstrijdschema’s! Een leuk actieve invulling als vrijgezellenuitje of een familiedag!

Beach Games onderdelen in Katwijk kunnen zijn; paalwerpen, strandvoetbal, touwtrekken, een waterrace, discgolf, beachvolleybal Katwijk, de rups, vliegend tapijt, en meer.

Vrijblijvende offerte

Uw keuze: Beach gamesOnze vrijgezellenuitjes