NLEN
Bedrijfsuitje Katwijk aan zee
  • graffiti workshop katwijk
  • Mixed media art uitje
  • Mixed media art katwijk
  • Mixed media bedrijfsuitje katwijk aan zee

Graffiti Workshop

Vanaf € 32,50 per persoon

Hoe gaaf is het om een eigen street art creatie te kunnen maken die je na afloop mee naar huis kunt nemen, of op kantoor kunt ophangen? Je leert over signpainting, calligrafie, mixed media, drips, taggs, spuitverf en calli-graffiti van een professionele artiest. Dit is een geliefd bedrijfsuitje, want alles is mogelijk. Boek vandaag, leef je uit en laat de geest de vrij loop!

Bedrijfsuitje Graffiti Workshop

Dit bedrijfsuitje in Katwijk staat in het teken van graffitikunst. Tijdens deze unieke ervaring leert je de basistechnieken van deze kunstvorm van een professionele kunstenaar en ga je zelf aan de slag om je eigen graffitikunstwerk te creëren. Je team zal worden verdeeld in groepen en elke groep krijgt de kans om hun eigen creatie op een groot paneel of canvas te schilderen. Het resultaat zal een prachtig kunstwerk zijn dat jullie team samen heeft gecreëerd. Dit is een geweldige manier om de teamgeest te versterken en de creativiteit van de medewerkers aan te spreken. Bovendien is het een leuke en unieke ervaring die jullie niet snel zullen vergeten.

Graffiti workshop Katwijk 

De graffiti-workshop is een soort street-art kunstsessie. We maken gebruik van alle materialen die op dat moment voor handen zijn. Bijvoorbeeld; er wordt op Ikea-tafeltjes, houten panelen (max. afmeting 80 x 60 cm) of op canvas geschilderd. Alles kan! De graffiti workshop kan zowel buiten op het strand als binnen in een strandtent worden gehouden en duurt max. 2 uur. De activiteit kan worden gecombineerd met een lekkere lunch of BBQ bij één van de strandtenten waar wij mee samenwerken.

Tijdens deze korte workshop van ongeveer 1,5 uur worden eerst duo’s gevormd die 20 minuten de tijd krijgen om op papier een ontwerp te maken. Om vervolgens kort met spuitbussen te oefenen. Na het oefenen krijgen de deelnemers de kans om samen op een houten paneel (of tafelblad) of op een groot schilderdoek te painten. Hiervoor zijn o.a. spuitbussen, stencils en speciale verfstiften aanwezig*.

*Alle materialen zijn op waterbasis en daardoor ideaal voor binnengebruik.
 
Bij mooi weer is de workshop buiten op het Katwijkse strand. Wel zo inspirerend!Onze bedrijfsuitjes

468