NLEN
Bedrijfsuitje Katwijk aan zee
  • bedrijfsuitje creatief schilderen
  • bedrijfsuitje schildercursus
  • bedrijfsuitje schilderen

Schilder workshop

Vanaf € 32,50 per persoon

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij teambuilding en creativiteit centraal staan? Zoek dan niet verder! Ons creatieve bedrijfsuitje in Katwijk biedt u en uw team de kans om samen te werken aan een schilderij terwijl er tegelijkertijd wordt genoten van de prachtige kustomgeving. Onze professionele kunstenaar geeft u en uw team de tools om samen een kunstwerk te creëren dat u daarna met trots in uw kantoor kunt ophangen.

Bedrijfsuitje Katwijk Schilderen aan Zee

Ons bedrijfsuitje Schilderen in Katwijk aan Zee is meer dan alleen maar plezier hebben. Het is een unieke kans om de banden tussen uw medewerkers te versterken en de teamgeest te versterken. Door samen te werken aan een kunstwerk, zullen uw medewerkers leren hoe ze beter kunnen samenwerken en communiceren. Bovendien zal het hen helpen om buiten hun comfortzone te treden en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Wacht niet langer en reserveer nu ons creatieve bedrijfsuitje in Katwijk voor uw team.

Workshops Schilderen 

De Workshop Schilderen heeft verschillende buiten en/of binnen locaties beschikbaar. Onze instructeurs zijn erbij om met de juiste technieken te helpen. Ze begeleiden de groep tijdens de opzet en vormgeving van je eigen werk. Uiteraard wordt het materiaal volledig verzorgd. Het gemaakte werk gaat na afloop met je mee naar huis. De duur van de workshop Schilderen is ongeveer 2 uur. De workshops Schilderen zijn als bedrijfsuitje beschikbaar o.a. in Scheveningen, Zandvoort, Hoek van Holland, Kijkduin en Katwijk. 
Onze bedrijfsuitjes

633