NLEN
Bedrijfsuitje Katwijk aan zee
  • Wie is de mol strand
  • Wie is de mol spel
  • Wie is de mol uitje

Wie is de Kwal

Vanaf € 22,50 per persoon

Bedrijfsuitje ☀ Katwijk

Ben jij op zoek naar een unieke en spannende manier om samen met je collega's te teambuilden? En hou je van het tv-programma Wie is de Mol? Dan is ons "Wie is de Kwal" bedrijfsuitje iets voor jullie!

Wie is de Mol uitje Katwijk

Wie is de Kwal is onze versie van dit populaire tv-format. Het stelt jou en je team in staat Wie is de Mol zelf te spelen. Tijdens dit bedrijfsuitje word je samen met je teamleden meegenomen in een spannende zoektocht naar de kwal. Door middel van verschillende opdrachten en teambuilding activiteiten zul je in staat zijn om jullie vaardigheden in communicatie, probleemoplossing en samenwerking te testen. Maar pas op, want er is één persoon in jullie team die alles in het werk zal stellen om jullie te misleiden en te verwarren.

Wie is de Kwal bedrijfsuitje strand

Dit bedrijfsuitje in Katwijk is een geweldige manier om jullie teamgeest te versterken en de creativiteit van jullie medewerkers aan te spreken. Het is ook een leuke en unieke ervaring die jullie niet snel zullen vergeten. Maak jij deel uit van een team dat op zoek is naar een nieuwe en spannende uitdaging? Boek dan nu ons "Wie is de Kwal" bedrijfsuitje en ontdek wie de kwal in jullie team is. We garanderen een onvergetelijke middag vol met spanning en verrassingen!
Onze bedrijfsuitjes

821