• Katwijk aan Zee activiteiten

Leuke bedrijfsuitjes Katwijk

Bedrijfsuitje op het strand van Katwijk aan Zee activiteiten 

Beleving Katwijk organiseert bedrijfsuitjes op het strand van Katwijk. De pittoreske locatie van dit prachtige strand, daar doe je gemakkelijk nieuwe teamenergie op. Beleving Katwijk heeft jarenlange ervaring met het professioneel begeleiden van bedrijven aan zee. De bedrijfsuitjes bij beleving Katwijk zijn spannend, zijn uitdagend, avontuurlijk en altijd origineel. Tijdens zo'n enerverende leuke stranddag in Katwijk, doet uw team ideeën op om de teamgenoten beter te kunnen managen. Omdat u elkaar in een ongedwongen setting aan zee beter leert kennen, waart de teamspirit nog dagenlang door de organistie. 

Katwijk bedrijfsuitjes specialist

Combineer uw bedrijfsuitje in Katwijk met sport- en spelonderdelen of een workshop in Katwijk aan Zee. Beleving Katwijk biedt verschillende activiteiten voor bedrijven tijdens de bedrijfsuitjes en originele workshops in Katwijk aan Zee. Het wordt een onvergetelijk afdelingsuitje met collega's. De instructeurs van Beleving Katwijk ziijn ervaren en voldoende toegerust om de stranddag compleet te maken. Onze top 3 bedrijfsuitjes zijn: Escape the Beach (soort escaperoom Katwijk), Archery Tag Katwijk, Expeditie Katwijk (soort Robinson-uitje).

NIEUW! Zandsculturen workshop Katwijk!

Katwijk aan Zee originele activiteiten

Katwijk aan Zee activiteit beleven? Wat dacht u van een avontuurlijk bedrijfsuitje in Katwijk? Beleving Katwijk organiseert originele, sportieve, actieve en leuke activitieten speciaal voor bedrijven in Katwijk aan Zee. De bedrijfsuitjes van Beleving Katwijk zijn populair, omdat we altijd een orginele belevenis aan zee bieden voor u en uw teamgenoten. Bij een bedrijfsuitje in Katwijk aan Zee kun je kiezen uit een heleboel verschillende, uitdagende en originele workshops en activiteiten in op het strand van Katwijk. 

Ook een bedrijfsuitje Katwijk?

Er zijn voldoende workshops en activiteiten op en rondom het strand van Katwijk waar u uit kunt kiezen. Beleving Katwijk is gespecialiseerd in het professioneel organiseren van bedrijfsuitjes, we doen dit al ruim 15 jaar op specialistisch niveau. Katwijk aan Zee is de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje aan zee. Uw afdelingsuitje kan desgewenst, met een diner (of lunch) aan zee worden uitgebreid. Beleving Katwijk regelt het!